MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 5

Ciasto drożdżowe najwygodniej zagniatać w misce. Przesiej do niej mąkę, dodaj zaczyn, jajka z mlekiem i szczyptę soli i zacznij mieszać całość łyżką. Jak składniki się połączą, to wlej masło. Zacznij wyrabiać ciasto ręką, aż będzie gładkie i elastyczne.

Zobacz również

Wałbrzych i powiat: 27 maja jedna miejscowość bez wody. Do kiedy?

NOWE
Wałbrzych i powiat: 27 maja jedna miejscowość bez wody. Do kiedy?

Mroczna perła Mokrzeszowa idzie pod młotek. Zobacz zdjęcia z wnętrza tego gmachu

Mroczna perła Mokrzeszowa idzie pod młotek. Zobacz zdjęcia z wnętrza tego gmachu

Polecamy

Pełne usta w pół minuty? Bez strzykawek i kosmetyków. Ten trik podbija internet

HIT DNIA
Pełne usta w pół minuty? Bez strzykawek i kosmetyków. Ten trik podbija internet

Idealny sernik na lato. Wychodzi kremowy, bo zamiast twarogu dodaję inny składnik

Idealny sernik na lato. Wychodzi kremowy, bo zamiast twarogu dodaję inny składnik

Najlepszy sos z kurek do ziemniaków. Z tego przepisu zawsze się udaje

HIT DNIA
Najlepszy sos z kurek do ziemniaków. Z tego przepisu zawsze się udaje