MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Michał Toczyłowski to kucharz, współautor książek i pasjonat...
fot. Karolina Rutkowska

Zero waste w kuchni, czyli jak nie marnować jedzenia. Ekspert: „Bierzmy przykład z naszych mam i babć”

Zero waste według Michała Toczyłowskiego

Michał Toczyłowski to kucharz, współautor książek i pasjonat gotowania. Dał nam kilka wskazówek, jak oszczędnie przyrządzać jedzenie.

Zobacz również

Opolscy kajakarze zapraszają na spływy po Odrze i Młynówce. To propozycja dla każdego

NOWE
Opolscy kajakarze zapraszają na spływy po Odrze i Młynówce. To propozycja dla każdego

WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa: W czołówce polskich uczelni prawniczych

WSPiA Rzeszowska Szkoła Wyższa: W czołówce polskich uczelni prawniczych

Polecamy

Siedzisz godzinami? Pij ten napój. Zapobiegnie rozwojowi cukrzycy i udaru

Siedzisz godzinami? Pij ten napój. Zapobiegnie rozwojowi cukrzycy i udaru

Ta kaszubska zupa ma śmieszną nazwę, ale smakuje wspaniale. Sycący obiad w 30 minut

TYLKO U NAS
Ta kaszubska zupa ma śmieszną nazwę, ale smakuje wspaniale. Sycący obiad w 30 minut

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami